Aksaray Sarması

Neil

New member
Aksaray Sarması Tanımı İçin Malzemeler

  • Maydanoz
  • Peynir (İstediğiniz peyniri koyabilirsiniz)
  • Yufka
  • 2 su bardağı sıvı yağ (Miktarını kendiniz ayarlayabilirsiniz)
Aksaray Sarması Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Maydanoz ve peyniri bir kapta yeterlice karıştırın. Maydanoz ölçüsü farketmez, zevkinize göre koyabilirsiniz.
    ❤
    .
  2. Yufkadan küçük, düzgün kesimler kesin.
  3. Kestiğiniz kesimlerin içini iç materyali ile doldurup, dürüm haline getirin.
  4. Not: dürümlerin ucunu açılmaması için suya batırabilirsiniz.
  5. Elde ettiğiniz bu dürümleri tavada uygun ölçüde yağ koyarak kızartın ve aksaray sarmamız hazır???? Herkese afiyet bal şeker olsun ????????
Aksaray Sarması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı