Ayvalık Tostu

Neil

New member
Ayvalık Tostu Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 dilim ekmek yahut 2 yarım ekmek
  • 4 adet küçük sosis
  • 5 adet kornişon
  • 4 dilim kaşar
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 1 çay kaşığı kekik
  • Ketçap
Ayvalık Tostu Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Sosisleri yassı yahut uzun biçimde fakat ince kesiyoruz ve yağsız kavuruyoruz.
  2. Kornişonu ince ince doğruyoruz.
  3. Kaşarı yassı dilimliyoruz.
  4. Kapamaya yahut tost makinesine tereyağ eritip üzerine ekmeği koyuyoruz.
  5. Ekmeğe salça sürüyoruz.
  6. Üzerine kaşar sosis ve kornişon ekleyip ketçap sıkarak üzerine öbür ekmeği kapatıyoruz, pişiriyoruz.Afiyet olsun.
Ayvalık Tostu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı