Börek Tadında Peynirli Graten Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
Börek Tadında Peynirli Graten Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
- Bebek patates (kullanacağınız tepsiye göre ölçüsünü kendiniz belirleyebilirsiniz)
- 1 avuç kadar yam yağlı beyaz peynir
- 1 y kadar kaşar peynir
- 1 avuç kadar tereyağ
- 1 su bardağı süt
- Parmesan peynir ve kuru dereotu
Not EkleTarifi Yazdır
- Patatesleri tuzlu suda haşlayın ve kabuklarını soyup dilimleyin.
- Yarısını tepsiye sıralı biçimde dizin.
- Üzerine peyniri kaşarı ve tereyağını serpin.
- Kalan patatesleride üzerine dizin .
- Sütü güzelce dökün .
- Ardından parmesan peynirini ve dereotunu serpiştirip evvelde ısıtılmış 200° fırına verin.
Börek Tadında Peynirli Graten Tanımı Fotoğraflı Yapılışı