Börek Tadında Peynirli Graten

Neil

New member
Börek Tadında Peynirli Graten Tanımı İçin Malzemeler

  • Bebek patates (kullanacağınız tepsiye göre ölçüsünü kendiniz belirleyebilirsiniz)
  • 1 avuç kadar yam yağlı beyaz peynir
  • 1 y kadar kaşar peynir
  • 1 avuç kadar tereyağ
  • 1 su bardağı süt
Üzerine;

  • Parmesan peynir ve kuru dereotu
Börek Tadında Peynirli Graten Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Patatesleri tuzlu suda haşlayın ve kabuklarını soyup dilimleyin.
  2. Yarısını tepsiye sıralı biçimde dizin.
  3. Üzerine peyniri kaşarı ve tereyağını serpin.
  4. Kalan patatesleride üzerine dizin .
  5. Sütü güzelce dökün .
  6. Ardından parmesan peynirini ve dereotunu serpiştirip evvelde ısıtılmış 200° fırına verin.
Tarifin görüntülü anlatımı instagram hesabımda mevcuttur bakabilirsiniz.

Börek Tadında Peynirli Graten Tanımı Fotoğraflı Yapılışı