Çalışanlar İçin Süratli Ve Çok Lezzetli Yumurtalı Ispanak Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 2 çorba kaşığı sıvı yağ
 - 1 adet orta uzunluk kuru soğan
 - 1 tatlı kaşığı domates salçası
 - 1 orta uzunluk domates
 - Yarım kilo ıspanak
 - 2 adet yumurta
 - 1 çay kaşığı tuz
 - Yarım çay kaşığı karabiber
 - Yarım çay kaşığı kırmızı toz biber
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Soğanları yarım ay biçiminde doğrayın ve sıvı yağda pembeleşene kadar kavurun.
 - Soğanlar pembeleştikten ve diriliklerini kaybettikten daha sonra salçayı ekleyin, 1 dakika boyunca salçayla kavurun.
 - Küp küp doğradığınız domatesleri ekleyip karıştırın ve 3 dakika boyunca tencerenin kapağını kapatıp pişirin.
 - 2 parmak kalınlığında doğradığınız ıspanakları tencereye ek edin ve tuz, karabiber, toz kırmızı biberi de ekleyip karıştırın.
 - Tencerenin kapağını kapatıp 5 dakika kadar kısık ateşte pişirin.
 - Tenceredeki ıspanakta yumurta ekleyeceğiniz alanları hafifçeçe aralayın ve yumurtaları direkt bu boşluklara kırın.
 - Kırdığınız yumurtaların üzerine tuz ve karabiber ekleyin.
 - Tencerenin kapağını kapatın ve 5 dakika boyunca yumurtaların pişmesini bekleyin.
 - Yemeğiniz hazır. Afiyet olsun. Tanımları deneyenlerin yorumlarda fotoğraflarını paylaşmasını bekliyorum.