Çıtır Çıtır Baharatlı Patates Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 6 adet orta uzunluk patates
- 1 şeker kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı biber
- 1 şeker kaşığı kekik
- 10 diş sarımsak
- 1 tatlı kaşığı salça
- 3 yemek kaşığı yoğurt
- Galeta unu
Not EkleTarifi Yazdır
- Patatesleri yıkayıp, soyup, küp küp doğrayalım.
- Baharatları, sarımsağı, yoğurdu ve salçayı yeterlice patateslerle karıştıralım.
- Üzerine galeta unu ekleyelim. Yağlı kağıdın üzerine dizip, 200 derecelik fırına atalım.
- Çıtır çıtır olan patatesleri konutta hazırlamış olduğumuz sarımsaklı mayonezle bir arada tüketelim. Afiyet olsun ???? ????.