Dışardan Siparişe Son Verdiren Et Dürüm

Neil

New member
Dışardan Siparişe Son Verdiren Et Dürüm Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kilo dana but ( kuş başı doğranmış )
  • 2 adet soğan
  • 2 adet domates
  • 2 adet lavaş
  • Bir tutam maydanoz
  • 1 çay kaşığı sumak
  • 2 adet domates
  • 3 adet domates (etin içine doğramak için)
Dışardan Siparişe Son Verdiren Et Dürüm Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Öncelikle 3 adet domatesi rendeleyip zeytinyağ ile düdüklüye koyuyoruz.
  2. Üzerine etleri ek edip üzerine doğradığımız etleri ek ediyoruz biraz kavurduktan daha sonra göz sonucu tuz ek edip düdüklümüzü kapatıyoruz ibikten duman çıktığı vakit altını kısıp 30-35 dakika pişiriyoruz.
  3. Soğanımızı soğrayıp sumaklıyoruz.
  4. Lavaşımızın içine tüm materyalleri doğrayıp koyduktan daha sonra güzelce sarıp sevise hazır hale getiriyoruz.
Dışardan Siparişe Son Verdiren Et Dürüm Tanımı Fotoğraflı Yapılışı