Fasulye Kavurması Yemeği

Neil

New member
Fasulye Kavurması Yemeği Tanımı İçin Gereçler

  • 150 gram fasulye (Dolaptan çıkardım bilk öncesinden kavurup dolaba koyduğum)
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 adet kuruş soğan
  • 2 adet orta uzunluk patates
  • 1 tatlı kaşığı kimyon, pul biber, tuz, karabiber
  • 2 /4su bardağı su
  • 1, 5 yemek kaşığı tereyağı
  • 100 gram çekilmiş kıyma
  • 1 tane tavuk bulyon (Tavuk suyu)
Fasulye Kavurması Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. birinci vakit içinderda soğan ve patates doğrayalım, kenar koyalım.
  2. Tencere tereyağı alarak eritelim daha sonrasında soğan ekleyelim kavrulsun.
  3. Ocakta kavrulan soğan üzerine salça ekleyelim, kavuralım.
  4. ondan sonrasında patates ekleyelim 2 dakika karıştıralım.
  5. Fasulye ve kıyma ekleyelim 2 su bardağı da su ek edelim.
  6. Suyu çekecektir fasulyeler çektikten 1 su bardağı su ekleyelim çorba üzere olmayacak yemek halinde.
  7. Tencerenin kapağını kapatalım pişmesini bekliyoruz. Afiyet olsun. Benim fasulyem buzluktan çıkarttım 1 saat evvelde.
Fasulye Kavurması Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı