Evde Pratik Hamburger Üretimi Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 100 gram kıyma
 - 1 çay kaşığı karabiber
 - İsteğe göre tuz
 
- 1 küçük uzunluk domates
 - 1 küçük uzunluk soğan
 - Salatalık turşusu
 - 1-2 yaprak kıvırcık marul
 - İsteğinize bağlı peynir
 - Ketçap
 - Mayonez
 - Hamburger ekmeği
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Kıymamızın içine karabiber ve tuzu ekleyip karıştırıyoruz.
 - hemen sonrasında kavanoz kapağı ile şekillendirip ısınmış tavamızın kapağını kapatıp kısık ateşte yaklaşık 6-7 dakika kadar köftemizi pişiriyoruz.
 - Köftemiz pişerken domates,soğan ve turşuyu ince ince dilimliyoruz.
 - Hamburger ekmeğimizi ortadan ikiye kesiyoruz ondan sonrasında tost makinasına koyup biraz bekletiyoruz.
 - Köftemizi tavadan alıp tost makinasına alıyoruz. Kullanmak isteğiniz peyniri köftenin üzerine koyup eritiyoruz.
 - sonrasındasında ketçap ve mayonezi karıştırıp hamburger ekmeğimize sürüyoruz.
 - daha sonra ekmeğimizin üzerine köftemizi koyuyoruz.
 - Köftenin üzerine sırasıyla turşu,soğan,domates ve marulumuzu koyup ekmeğimize ketçap ve mayonezli sosumuzdan sürüp kapatıyoruz.Herkese afiyet olsun
.