Mantar Dolması

Neil

New member
Mantar Dolması Tanımı İçin Malzemeler

  • 6 tane iri mantar
  • 1 küçük soğan
  • 1 dolmalık yeşil biber
  • 1 kırmızı kapya biber
  • 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı domates salçası
  • Tuz- karabiber- pul biber
  • Tereyağ
Mantar Dolması Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Mantarları soyup kökünü çıkaralım ve borcama dizelim. İç kısmına tuz serpiştirelim ve birer kesim tereyağ yerleştirelim.
  2. Soğanları yemeklik doğrayalım, biberleri minik minik keselim.
  3. Tavanın içerisine zeytinyağı koyup hepsini soteleyelim. Üzerine salça ve baharatları ekleyip 1-2 dakika daha karıştıralım.
  4. İç harcımızı mantarların içine paylaştıralım.
  5. Üzerlerine kaşar peynir dilimleri yerleştirip 180 derece fırında peynir kızarana kadar pişirelim.
    💖
    Afiyet olsun
    💖
    .
Mantar Dolması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı