Milföy Tava Tostu Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
- 3 milföy hamuru
- 3 dilim kaşar peyniri
- 9 halka halinde doğranmış sucuk
- Sıvı yağ
Not EkleTanımı Yazdır
- Oda sıcaklığında salınan milföy hamurlarımızı kızmış tavaya 1 yemek kaşığı sıvı yağ koyduktan daha sonra tek tek koyarak pişirelim.
- Her iki tarafını da 2 şer dakika kısık ateşte pişirelim.
- Bu sırada sucuklarımızı başka bir tavada önlü gerili pişirelim.
- Hepsini tıpkı biçimde hazırladıktan daha sonra tekrar tavaya alalım.
- 1 kızartılmış milföy hamurunu tavaya alalım.
- Üzerine sucukları ve dilimlenmiş kaşar peynirini koyup öbür yarısı ile üzerini kapatalım ????
- Başka milföy hamurlarını da birebir biçimde hazırlayalım ????
- Tavamızın kapağını kapatarak kısık ateşte pişirelim.
- Kızartırken birer yemek kaşığı sıvı yağ eklemeyi unutmayalım.
- Orta ara tavada hamurlarımızı sağa sola gezdirerek pişirelim ki altı fazla yanmasın her tarafı eşit kızarsın.
- daha sonra milföy hamurunu spatula sayesinde aykırı çevirelim.
- Başka tarafında tıpkı biçimde yaparak hazırlayalım ???? ????pişen milföy tostumuzu servis tabağına alalım ???????????? Afiyet olsun ????????