Mısır Tempura Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 1 konserve mısır
 - 2 yemek kaşığı civarı un
 - 3 yemek kaşığı civarı mısır unu
 - 1 sodanın 5 de biri falan
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Mısırın suyunu süz koy taşa. Umuda ekle mısırlarla karıştır.
 - Diğer bi taşta mısır unu ve sodayı karıştır. Çok cıvıksa un epeyce katıysa soda eklersin. Cıvık bi kıvam olacak aslına bakarsan.
 - Mısırlarla cıvık harcı birbirine karıştır.
 - Tavaya yağ koy ısıt.
 - Mısır harcını kaşıkla alıp tavaya koy birebir mücver yapar üzere. Kızarana kadar pişir bitti gitti.