Omlet Tost Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
.
Omlet Tost Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
- 1 tane lavaş
- 3 tane mantar
- 1 yarım domates (içini çıkarabilirsiniz, sulu sevmiyorsanız)
- Maydanoz
- 3-4 dilim sucuk
- 100 gram kadar rendelenmiş kaşar (yarım çay bardağından biraz az)
- Tereyağı
- 2 adet yumurta
Not EkleTarifi Yazdır
- Mantarları, domatesi ve maydanozu incecik kıyalım.
- Yapışmaz bir tavada tereyağını eritelim.
- Yumurtaları kızgın yapa döküp omlet haline getirelim.
- Üzerine lavaşı koyup çevirerek ocaktan alalım.
- Yumurta içeri gelecek biçimde lavaşlı yumurtayı yarıya kadar keselim.
- Her bir tarafına gereçlerimiz sırasıyla yerleştirelim.
- En son kaşar peynirini ekleyip sırayla katlayalım ( kedi merdiveni yapar gibi).
- Yağlı kağıt ile bir arada pişirelim.
- Tost makinasından alırken üzerine tereyağı sürelim.

Omlet Tost Tanımı Fotoğraflı Yapılışı