Omlet Tost

Neil

New member
Omlet Tost Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 tane lavaş
  • 3 tane mantar
  • 1 yarım domates (içini çıkarabilirsiniz, sulu sevmiyorsanız)
  • Maydanoz
  • 3-4 dilim sucuk
  • 100 gram kadar rendelenmiş kaşar (yarım çay bardağından biraz az)
  • Tereyağı
  • 2 adet yumurta
Omlet Tost Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Mantarları, domatesi ve maydanozu incecik kıyalım.
  2. Yapışmaz bir tavada tereyağını eritelim.
  3. Yumurtaları kızgın yapa döküp omlet haline getirelim.
  4. Üzerine lavaşı koyup çevirerek ocaktan alalım.
  5. Yumurta içeri gelecek biçimde lavaşlı yumurtayı yarıya kadar keselim.
  6. Her bir tarafına gereçlerimiz sırasıyla yerleştirelim.
  7. En son kaşar peynirini ekleyip sırayla katlayalım ( kedi merdiveni yapar gibi).
  8. Yağlı kağıt ile bir arada pişirelim.
  9. Tost makinasından alırken üzerine tereyağı sürelim.
Omlet tostumuz hazır afiyet olsun
😊
.

Omlet Tost Tanımı Fotoğraflı Yapılışı