Hızlı Ve Çok Lezzetli Tavuk Tantuni Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 600 gr tavuk göğsü
 - 1 tatlı kaşığı tereyağı
 - 1 çay kaşığı kimyon
 - 1 çay kaşığı kırmızı biber
 - 1 çay kaşığı tuz
 - 1/2 (yarım) çay kaşığı karabiber
 - 2 yemek kaşığı sıvı yağ
 - Sarımsaklı yoğurt
 - Lavaş ekmeği
 - Soğan
 - Domates
 - Sumak
 - Turşu isteğe nazaran
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Tavukgöğsünü küçük küçük doğrayın. Tavaya sıvı yağını alın tavuk etlerini tavada suyunu çekip, salana kadar pişirin.
 - Baharatlarını ekleyip birkaç saniye kavurun. Tereyağını ve suyunu da ekleyip biraz kaynatın.
 - Lavaş ekmeğini etlerin üzerine 2 dk koyun.
 - sonrasındasında et, maydanoz, soğan, domates karışımı ve yoğurt sosundan koyup dürüm halinde sarın. Afiyet olsun.