Tavuk Dürüm Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 5 adet kornişon turşu
 - 4 adet lavaş hazır
 - 2 adet domates
 - 2 adet kuru soğan
 - Marul isteğe bağlı
 - 1 tutam maydanoz
 - 750 gram göğüs tavuk
 - 2 tatlı kaşığı tuz
 - 2 tatlı kaşığı pul biber
 - 2 tatlı kaşığı tavuk baharatı
 - 5 yemek kaşığı zeytinyağı
 - Göz sonucu ketçap
 
Not EkleTarifi Yazdır
- ilk vakit içinderda tavaya yağımızı koyuyoruz.
 - ondan sonrasında julyen kesilmiş tavuklarımızı üzerine epey az da su ve en evvel suyunu salana kadar bekliyoruz
 - Tuz 2 tatlı kaşığı ek ediyoruz ve kızarması için bırakıyoruz.
 - daha sonra domates marul soğan ve kornişon turşuyu doğruyoruz ve materyalleri hazır biçimde bekliyoruz.
 - Tavuğumuz kızarınca üzerine baharatları ekliyoruz ve dinlenmeye bırakıyoruz.
 - Lavaşı büyük bir tabağa açıp içerisine materyalleri diziyoruz.
 - Son olarak pişen tavuğumuzu ekliyoruz ve üzerine ketçap daha sonra sarıyoruz ve tavuk dürümümüz hazır.