Tiftiklenmiş Et Dürüm

Neil

New member
Tiftiklenmiş Et Dürüm Tanımı İçin Malzemeler

  • Tiftiklenmiş et
  • 1 adet lavaş
  • 1 yemek kaşığı barbekü sos
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 adet kırmızı kapya biber
  • 1 adet kornişon turşu
  • 2 dilim cheddar peyniri
  • Kimyon
  • Karabiber
  • Tuz
Tiftiklenmiş Et Dürüm Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Dürüm için kuru soğanı ince ince doğrayalım.
  2. Kapya biberleri jülyen biçimde keselim.
  3. Bir tavada biraz zeytinyağında soğan ve biberleri kavuralım.
  4. Soğanlar karamelize olunca altını kapatalım.
  5. Lavaşın üzerine barbekü sosu sürelim.
  6. Üzerine etleri yerleştirelim.
  7. Üzerine soğan ve biberleri ekleyelim.
  8. ha daha sonra sırayla cheddar peyniri ve turşuyu ekleyelim.
  9. İstediğimiz baharatlar ile tatlandıralım.
  10. Dürümümüzü sıkıca saralım.
  11. Tost makinesinde alt üst kızartalım.
  12. İkiye bölerek servis edelim.
Tiftiklenmiş Et Dürüm Tanımı Fotoğraflı Yapılışı