Tiftiklenmiş Et Dürüm Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- Tiftiklenmiş et
 - 1 adet lavaş
 - 1 yemek kaşığı barbekü sos
 - 1 adet kuru soğan
 - 1 adet kırmızı kapya biber
 - 1 adet kornişon turşu
 - 2 dilim cheddar peyniri
 - Kimyon
 - Karabiber
 - Tuz
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Dürüm için kuru soğanı ince ince doğrayalım.
 - Kapya biberleri jülyen biçimde keselim.
 - Bir tavada biraz zeytinyağında soğan ve biberleri kavuralım.
 - Soğanlar karamelize olunca altını kapatalım.
 - Lavaşın üzerine barbekü sosu sürelim.
 - Üzerine etleri yerleştirelim.
 - Üzerine soğan ve biberleri ekleyelim.
 - ha daha sonra sırayla cheddar peyniri ve turşuyu ekleyelim.
 - İstediğimiz baharatlar ile tatlandıralım.
 - Dürümümüzü sıkıca saralım.
 - Tost makinesinde alt üst kızartalım.
 - İkiye bölerek servis edelim.