Ümit Özat’tan futbol dünyasını karıştıracak kelamlar: “Emre ve Uğur FETÖ’nün mucidi”

Fiona

New member
3F Spor isimli Youtube kanalında program yapan Fenerbahçe’nin eski futbolcusu ve kaptanı Ümit Özat dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Ümit Özat, “FETÖ’cü hakemleri temizleyin” açıklaması yapan Adana Demirspor Lideri Murat Sancak’a “Uğur Tütüneker ile niye çalıştın” diye sordu.



İsim vermeden Ali Koç’a da Emre Belözoğlu üzerinden yüklenen Ümit Özat, Uğur Tütüneker ve Emre Belözoğlu için “FETÖ’nün mimarları, mucitleri” sözlerini kullandı.

Ümit Özat şunları söylemiş oldu:

“Murat Sancak çıkmış Uğur Tütüneker FETÖ’den aklandıktan daha sonra ben onu aldım diyor. Sen onu gel benim külahıma anlat. Uğur Tütüneker FETÖ’den aklandıysa FETÖ’cü dediğin hakemlerin hepsi bu biçimde aklandı. Onlara niçin söylüyorsun. Sen Uğur’la çalışıyorsun, oburu Emre Belözoğlu ile çalışıyor. daha sonrasında ikinizde çıkıp diyorsunuz ki futbolda FETÖ var. Bunlar FETÖ’nün mimarı. Uğur ile Emre mucidi. Nereden biliyorsun aklandığını. Kimin aklanıp aklanmadığını biliyorsan çık açıkla.”

MURAT SANCAK NE DEMİŞTİ

Muhteşem Lig’in 25. haftasında oynanan ve 1-1 biten Adana Demirspor Beşiktaş maçının akabinde Adana takımının lideri Murat Sancak epeyce sert açıklamalarda bulunmuştu.

Maçın hakemi Ali Şansalan’ı maksat alan Murat Sancak, “Bugün az daha katliam olacaktı. Hakemlerin içerisindeki FETÖ’cüleri temizleyin” tabirlerini kullanmıştı.



Uğur Can Biçer