Açık Tost Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 2 tane sandviç ekmeği yada dilediğiniz 4 dilim ekmek
 
- 1’5 yemek kaşığı domates salçası
 - 2 yemek kaşığı zeytinyağı
 - 1 tatlı kaşığı teremyağ
 - 2 diş rendelenmiş sarımsak
 - 1 çay kaşığı kekik
 - Yarım çay kaşığı pulbiber
 
- 1 kase rendelenmiş kaşar peyniri
 - Yarım kangal sucuk
 - 1 tane domates( materyalleri isteğinize bakılırsa artırıp azaltabilirsiniz)
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle sosu için materyalleri bir kasede karıştıralım.
 - Ekmekleri enine ortadan ikiye keselim.
 - Üzerine her yerine gelecek biçimde sostan sürelim.
 - daha sonra rendelenmiş kaşar peyniri serpelim.
 - Sucuk ve domatesleri de dizelim.
 - Ekmekleri tost makinesine alalım .
 - Üzerine yağlı kağıt serelim.
 - Makinayı kapatıp sucuklar pişene kadar ve peynirler eriyene kadar pişirelim afiyet olsun.