Açık Tost Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 2 tane sandviç ekmeği yada dilediğiniz 4 dilim ekmek
- 1’5 yemek kaşığı domates salçası
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 tatlı kaşığı teremyağ
- 2 diş rendelenmiş sarımsak
- 1 çay kaşığı kekik
- Yarım çay kaşığı pulbiber
- 1 kase rendelenmiş kaşar peyniri
- Yarım kangal sucuk
- 1 tane domates( materyalleri isteğinize bakılırsa artırıp azaltabilirsiniz)
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle sosu için materyalleri bir kasede karıştıralım.
- Ekmekleri enine ortadan ikiye keselim.
- Üzerine her yerine gelecek biçimde sostan sürelim.
- daha sonra rendelenmiş kaşar peyniri serpelim.
- Sucuk ve domatesleri de dizelim.
- Ekmekleri tost makinesine alalım .
- Üzerine yağlı kağıt serelim.
- Makinayı kapatıp sucuklar pişene kadar ve peynirler eriyene kadar pişirelim afiyet olsun.