Açık Tost

Neil

New member
Açık Tost Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 tane sandviç ekmeği yada dilediğiniz 4 dilim ekmek
Salçalı sos için;

  • 1’5 yemek kaşığı domates salçası
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı teremyağ
  • 2 diş rendelenmiş sarımsak
  • 1 çay kaşığı kekik
  • Yarım çay kaşığı pulbiber
Üzeri için;

  • 1 kase rendelenmiş kaşar peyniri
  • Yarım kangal sucuk
  • 1 tane domates( materyalleri isteğinize bakılırsa artırıp azaltabilirsiniz)
Açık Tost Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Öncelikle sosu için materyalleri bir kasede karıştıralım.
  2. Ekmekleri enine ortadan ikiye keselim.
  3. Üzerine her yerine gelecek biçimde sostan sürelim.
  4. daha sonra rendelenmiş kaşar peyniri serpelim.
  5. Sucuk ve domatesleri de dizelim.
  6. Ekmekleri tost makinesine alalım .
  7. Üzerine yağlı kağıt serelim.
  8. Makinayı kapatıp sucuklar pişene kadar ve peynirler eriyene kadar pişirelim afiyet olsun.
Açık Tost Tanımı Fotoğraflı Yapılışı