Ateş: Kadın Lübeck'teki Brand'daki ikinci kattan atlıyor

Neil

New member
Ateş
Kadın Lübeck'teki Brand'da ikinci kattan atlıyor

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

Pencereden atlayarak, 30 yaşındaki bir çocuk kendini Lübeck'teki bir yanan evden kurtarır. Ciddi şekilde yaralandı. Polis ve itfaiye büyük operasyonlarda.

Lübeck-St. Lorenz öğleden sonra ciddi şekilde yaralandı. Bir polis sözcüsü, kendini alevlerden kurtarmak için ikinci kattaki bir pencereden atladığını söyledi. Kadın yangın yaralanmaları ve muhtemelen kırık kemiklerle hastaneye kaldırıldı. Zemin kattan 72 yaşında bir adamın duman gazı zehirlenmesi için tedavi edilmesi gerekiyordu.

Saat 1.40 civarında itfaiye ve polis tarafından birkaç acil durum çağrısı alındı. İlk acil servisler sadece dört dakika sonra Schützenstrasse'deki itfaiye kasabasına geldi. Sözcü, çatı katının zaten “tam ateşte” olduğunu söyledi.

Polis ve itfaiye hala saatler sonra büyük bir koşulla kullanıldı. Alan kordon kapalı. Akşamları söylendiği gibi yangın kontrol altındaydı.

İlk başta, sözcüsü yangının nedeni ve yaralıların detayları hakkında bilgi veremedi. Bununla birlikte, yaralı kadının tavan çatı katının sakini olduğu varsayılabilir. Güçlü bina hasarı nedeniyle, eve girmenin şu anda kişi aramasını tamamlamak mümkün olmadığını söyledi. Kullanım geceye kadar sürecek.

DPA

Sude

New member
Ateş

Anma listesine ekle

Pencereden atlayarak, 30 yaşındaki bir
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Neil

Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Hypophrenia' Alıntı:
Merhaba paylaşanlara Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Neil Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu
Ben biraz temkinliyim @Hypophrenia, ama söylediğin mantıklı geliyor

Sevval

New member
Ateş

Anma listesine ekle

Merhaba merak edenlere

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Sude' Alıntı:
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Neil Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki Ben biraz temkinliyim @Hypophrenia, ama söylediğin mantıklı geliyor
Burada biraz cesur konuşmuşsun ama dayanak zayıf @Sude

Eren

New member
Ateş

Anma listesine ekle

Merhaba sohbete dahil olanlara

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Neil

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Sevval' Alıntı:
Merhaba merak edenlere Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım Burada biraz cesur konuşmuşsun ama dayanak zayıf @Sude
Bu sürecin geleceği beni meraklandırıyor @Sevval, gözüm üzerinde

Ceren

New member
Ateş

Anma listesine ekle

Merhaba akıl verenlere

@Neil okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Neil

Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Eren' Alıntı:
Merhaba sohbete dahil olanlara Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Neil Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir Bu sürecin geleceği beni meraklandırıyor @Sevval, gözüm üzerinde
Tam olarak aynı fikirde değilim @Eren, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Professional

Global Mod
Global Mod
Ateş

Anma listesine ekle

Selam sorusu olanlara

@Neil gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Neil

Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Fikir ayrılıklarını görünce bende son resim böyle belirdi

Eren' Alıntı:
Merhaba sohbete dahil olanlara Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Neil Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir Bu sürecin geleceği beni meraklandırıyor @Sevval
Biraz daha tarafsız bakmak lazım @Eren, çünkü senin örneğin tek örnek değil

Ceren' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere @Neil okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Neil Geçerken
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Ceren, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor

Sevval' Alıntı:
Merhaba merak edenlere Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım Burada biraz cesur konuşmuşsun
Aslında seni anlıyorum @Sevval ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı