Barbunya Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 750 g haşlanmış barbunya
 - 4 adet domates
 - 1 adet patates
 - 3 adet küçük soğan
 - 1 yemek kaşığı biber salçası
 - 1 yemek kaşığı domates salçası
 - Tuz
 - Maydanoz
 - Limon
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Soğanları uzun uzun doğrayıp, yağ eklenmiş tavaya alıyoruz. Üzerine (Maydanoz limon ve barbunya hariç) tüm materyalleri ekliyoruz.
 - Üzerini geçecek düzeyde su ek ediyoruz. Patateslerin piştiğinden emin olduktan daha sonra haşlanmış barbunya eklenir.
 - Ocaktan alınır ve üzerine limon, maydanoz ekleyip servis edebiliriz. Afiyet olsun 
	
	
		
		
	
	.