Barbunya

Neil

New member
Barbunya Tanımı İçin Malzemeler

  • 750 g haşlanmış barbunya
  • 4 adet domates
  • 1 adet patates
  • 3 adet küçük soğan
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • Tuz
  • Maydanoz
  • Limon
Barbunya Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Soğanları uzun uzun doğrayıp, yağ eklenmiş tavaya alıyoruz. Üzerine (Maydanoz limon ve barbunya hariç) tüm materyalleri ekliyoruz.
  2. Üzerini geçecek düzeyde su ek ediyoruz. Patateslerin piştiğinden emin olduktan daha sonra haşlanmış barbunya eklenir.
  3. Ocaktan alınır ve üzerine limon, maydanoz ekleyip servis edebiliriz. Afiyet olsun
    🤤
    .
Barbunya Tanımı Fotoğraflı Yapılışı