Çok Pratik Çok Lezzetli Yumurtalı Söğürme Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 5 adet közlenmiş patlıcan
- 4 tane yumurta
- 4 diş sarımsak
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- Ve tuz
Not EkleTarifi Yazdır
- Közlenmiş patlıcanı güzelce soyup, daha sonra büyük bıçakla doğrayıp ufak ufak eziyoruz.
- daha sonra sarımsağı da küçük doğranır, bunları tabağa alıp, kenara indirelim.
- daha sonra tavayı alıp, sıvı yağı ekleyelim, daha sonra yumurtaları güzelce çırptıktan daha sonra tavaya döküyoruz.
- Yumurta piştikten daha sonra doğradığımız patlıcan sarımsak ve tuzu ekleyelim, altını kapatmadan biraz tavada güzelce karıştırıyoruz. daha sonra servis tabağına alalım hazır. Afiyet olsun.