Fırında İstiridye Mantarı Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
								- 2 tane patates
 - 1 tane soğan
 - 6-7 adet istiridye mantarı ( ölçü size kalmış)
 - Tuz
 - Karabiber
 - Biberiye
 - Kekik
 - Toz kırmızı biber
 - Köri
 - Ayçiçek yağı
 - Mantarların üzerine tereyağı
 
Not EkleTanımı Yazdır
- Patatesler orta kalınlıkta dilimlenir .
 - Soğanlar kalın halkalar formunda dilimlenir.
 - Kaba alınıp bütün baharatlar ve ayçiçek yağı ya da zeytinyağı temalıp karıştırılır.
 - Borcama dizilir .
 - Üzerlerine mantarlar yıkanıp dizilir ve mantarların üzerine tuz ve kekik serpiştirilir ve tereyağı eklenir .
 - 180 derecede 45 dk kızarana kadar pişirilir afiyet olsun ????.