Hamburger Ekmeği Tanımı İçin Malzemeler
Hamburger Ekmeği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
		
			
		
		
	
.
Hamburger Ekmeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
								- 2 su bardağı ılık süt
 - 2 su bardağı ılık su
 - 2 adet yumurta
 - 2 yemek kaşığı toz şeker
 - 2 tatlı kaşığı tuz
 - Yarım su bardağı sıvı yağ
 - 1 yemek kaşığı kuru maya
 - 11 su bardağı un ununu denetimli olarak ekleyin kalitesine göre değişiklik gösterebilir
 
- Süt
 - Susam
 
Hamburger Ekmeği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- İlk evvel yoğurma kabına un hariç bütün gereçleri koyup karıştıralım ununu azar azar ek edip yumuşak bir hamur elde edelim kırk beş dakika mayalanmaya bırakalım.
 - Mayalanan hamurun havası alıp tezgahta evvel iki eşit modüle bölelim her modülden oniki beze yapalım ben toplamda yirmi dört hamburger ekmeği yaptım.
 - Bezeleri elimizle yuvarlak aralık tepsiye dizelim üzerlerine elimizle bastırarak yayalım kırk beş dakika tepsi mayasına bırakalım.
 - Mayalanan hamurun üzerine süt sürüp, susam serperek evvelde ısıtılmış 190 derece fırına verin kızarana kadar pişirin yapanlara şimdiden afiyet olsun 
	
	
		
		
	
	
	
	 
	Hamburger Ekmeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı