Hamburger

Neil

New member
Hamburger Tanımı İçin Gereçler

  • 500gr çift çekim kıyma
  • Tuz
  • Karabiber
Hamburger ortasına

  • Domates
  • Kornişon turşu
  • Soğan
  • Marul
  • Ketçap mayonez
Hamburger Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Kıymayı tuz karabiber koyup karıştırılır ve biçim verilir kıymetli olan fazlaca küçük yapmamak ve kalın olmaması bütün kıymalar yapıldıktan daha sonra buzluğa atılır 20dk kadar dondurulur.
  2. ondan sonrasında döküm tavanın altı yüksek ateşte açılır ve tava düzgünce ısındıktan daha sonra köfteler atılır iki yüzü de kızarıncaya kadar pişirilir.
  3. İsteğe göre ekmeklerde ısıtılır tavada.
  4. Gereçler isteğe nazaran dizilir afiyet olsun.
Hamburger Tanımı Fotoğraflı Yapılışı