Hamburger

Neil

New member
Hamburger Tanımı İçin Malzemeler

  • 7 adet hamburger ekmeği
  • 500 gr kıyma
  • 1 adet soğan
  • 2 diş sarımsak
  • Yarım tatlı kaşığı karabiber
  • 2 yemek kaşığı galeta unu
  • 4-5 kol maydanoz
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
Garnitür için ;

  • Çeyrek dilim
  • Göbek kıvırcık
  • 2 adet kornişon
  • 1 adet domates
  • 1 adet patates
Kızartmak için ;

  • Bolca yağ
Hamburger Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Hamburger ekmeği sayfamda var Sütlü Hamburger Ekmeği .
  2. Köfte için yoğurma kabına kıymayı alalım.
  3. Üzerine soğan ve sarımsağı rendeleyelim .
  4. Baharatları ek edelim.
  5. Maydanozu ince ince doğrayalım ve güzelce yoğurduktan daha sonra form verip ızgara tavada kızartalım .
  6. Patatesin kabuğun soyup rendeleyelim, yıkayıp süzelim ve kızgın yağda kızartalım.
  7. Domatesi ince ince doğrayalım.
  8. Turşuyu uzunlamasına ince ince doğrayalım.
  9. Marulu doğrayalım .
  10. Ekmeği ikiye bölüp evvel köfte, daha sonra patates, üzerine garnitür ekleyip ketçap mayonez sıkalım isteğe bağlı.
Hamburger Tanımı Fotoğraflı Yapılışı