Hamburger Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 7 adet hamburger ekmeği
 - 500 gr kıyma
 - 1 adet soğan
 - 2 diş sarımsak
 - Yarım tatlı kaşığı karabiber
 - 2 yemek kaşığı galeta unu
 - 4-5 kol maydanoz
 - 2 yemek kaşığı sıvı yağ
 
- Çeyrek dilim
 - Göbek kıvırcık
 - 2 adet kornişon
 - 1 adet domates
 - 1 adet patates
 
- Bolca yağ
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Hamburger ekmeği sayfamda var Sütlü Hamburger Ekmeği .
 - Köfte için yoğurma kabına kıymayı alalım.
 - Üzerine soğan ve sarımsağı rendeleyelim .
 - Baharatları ek edelim.
 - Maydanozu ince ince doğrayalım ve güzelce yoğurduktan daha sonra form verip ızgara tavada kızartalım .
 - Patatesin kabuğun soyup rendeleyelim, yıkayıp süzelim ve kızgın yağda kızartalım.
 - Domatesi ince ince doğrayalım.
 - Turşuyu uzunlamasına ince ince doğrayalım.
 - Marulu doğrayalım .
 - Ekmeği ikiye bölüp evvel köfte, daha sonra patates, üzerine garnitür ekleyip ketçap mayonez sıkalım isteğe bağlı.