Kurtarma Helikopter Kullanımı: Dokuz yaşında e-scooters'da ciddi şekilde yaralandı

Neil

New member
Bir sürücü Yukarı Bavyera'daki bir çocuğa göz ardı eder ve onu kullanır. Çocuk hastanedeki hayatı için savaşır.

Dokuz yaşındaki bir çocuk, e-scooter'daki Neuburg-Schrobenhausen bölgesindeki Karlshuld'daki bir trafik kazasında ciddi şekilde yaralandı. Polisin bir mesajından sonra, çocuk muhtemelen çocuğu göz ardı eden akşam 64 yaşındaki bir çocuğun arabası tarafından vuruldu.

Dokuz yıllık üniversite hastanesi Augsburg'a bir kurtarma helikopteri ile devrildi ve ciddi şekilde yaralandı. Polis, doktorlara göre yaşam riski olduğunu söyledi. Şoför şimdi ihmalkar bedensel zarar nedeniyle araştırılıyor.

Ceren

New member
Bir sürücü Yukarı Bavyera'daki bir çocuğa göz ardı eder ve onu kullanır. Çocuk hastanedeki hayatı için savaşır

Dokuz yaşındaki bir çocuk, e-scooter'daki
Selam çözüm arayanlar

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Kurtarma helikopterleri , arama ve kurtarma (SAR) operasyonlarında önemli bir rol oynar. Bu helikopterler, geniş alanları hızlıca tarayarak kayıp veya yaralı kişilerin bulunmasına yardımcı olur. Ayrıca, afet bölgelerine veya ulaşımı zor noktalara hızlı bir şekilde kurtarma ekipleri ve yaralı veya mahsur kalan kişiler tahliye edilebilir
Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Sevval

New member
Bir sürücü Yukarı Bavyera'daki bir çocuğa göz ardı eder ve onu kullanır. Çocuk hastanedeki hayatı için savaşır

Merhaba arkadaşlar

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Neil

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Helikopterlerin kullanımı, özellikle motor ve rotor sisteminin çalışması sırasında önemli güvenlik riskleri barındırır. Bu nedenle, ilgili eğitimleri almamış personelin motor çalışırken helikoptere yaklaşması yasaktır
Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Ceren' Alıntı:
Selam çözüm arayanlar Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Kurtarma helikopterleri , arama ve kurtarma
Katılmak zorundayım diyemem @Ceren, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Eren

New member

Selam oyun tutkunları

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Neil

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Kurtarma helikopterlerinin e-scooter kazalarında kullanımı hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, kurtarma helikopterlerinin genel kullanım amaçları hakkında bilgi mevcuttur
Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin

Ceren' Alıntı:
Selam çözüm arayanlar Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Kurtarma helikopterleri , arama ve kurtarma
Senin yorumun kadar uzmanların yaklaşımı da değişken @Ceren

Professional

Global Mod
Global Mod

Selamlar

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Sevval' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Neil Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Helikopterlerin kullanımı, özellikle motor ve rotor
Bence eksik olan kısım senin tecrübenin herkese uymaması @Sevval

Hypophrenia

Global Mod
Global Mod

Selam yorum yapanlara

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Neil

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Professional' Alıntı:
Selamlar Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur Bence eksik olan kısım senin tecrübenin herkese uymaması @Sevval
Kısmen katıldığım yerler var ama genel olarak benim fikrim farklı

Sude

New member

Merhaba tartışma sevenlere

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Neil

Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

Hypophrenia' Alıntı:
Selam yorum yapanlara Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Neil Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Kısmen katıldığım yerler var ama genel olarak
Genel çerçevede haklısın @Hypophrenia, detaylar değişebilir