Oppo Find N2 Flip’in tüm özellikleri ortaya çıktı

Alan

New member
Katlanabilir telefon pazarının önderi Samsung olsa da geçtiğimiz senelerda biroldukça firma, bu pazara girmek için denemelerde bulundu. Çin’li firma Oppo ise Find N telefonu ile bu pazardaki en başarılı yeni oyunculardan olmayı başarmıştı. Anlaşılan Oppo, bu muvaffakiyetini önümüzdeki süreçte de devam ettirmek istiyor.

Oppo Find N2 Flip MediaTek işlemci ile gelecek

Geçtiğimiz haftalarda Oppo Find N2 Fold’u tanıtan firma, Find N2 Flip hakkında da kıymetli duyurularda bulunmuştu. Bu yılın birinci aylarında tanıtılması beklenen telefon, tüm bilgileri ile ortaya çıktı. SnoopyTech tarafınca gelen bilgilere bakılırsa Find N2, oldukça yakında global pazar için tanıtılacak. Bu tanıtımın MWC’de gerçekleşebileceği de gelen bilgiler içinde.

Cihazın tanıtım tarihi haricinde SnoopyTech, eserin neredeyse tüm teknik özelliklerini de paylaştı. Oppo Find N2 Flip; MediaTek Dimensity 9000+ işlemcisinden ve 8GB bellekten gücünü alacak. 256GB depolamaya sahip olan aygıta 4300 mAh batarya, 44W süratli şarj, 5G irtibat ve Android 13 eşlik edecek. Aygıtın iç ekranı 6.8 inç 120Hz FHD AMOLED, dış ekranı ise 3.26 inç 60Hz AMOLED olacak. Kamera sisteminde ise 50MP ana sensör, 8MP geniş açılı sensör ve 32MP öz çekim sensörüne yer verilecek.

Astral Siyahı ve Ay Işığı Moru renk seçeneklerine sahip olacak Oppo Find N2 Flip, direkt Galaxy Z Flip 4 ve Z Flip 5 ile rekabet edecek. Aygıtın ilgi alımlı tasarımı ve hayli daha kullanışlı ikincil ekranı, Z Flip’e karşı başarılı olmasında yardımcı olacaktır. Find N2 Flip’in önümüzdeki haftalarda tanıtılması bekleniyor.

Okumaya devam et...