Porsiyonluk Kumpir Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 5 adet orta uzunluk patates
 - Küçük bir kase kaşar peyniri rendesi
 - 1 yemek kaşığı tereyağı
 - Tuz
 
- Sosis,garnitür,mısır,kornişon turşu,küçük bir kase kaşar peyniri rendesi
 - Ketçap mayonez
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Patatesleri haşlayıp eziyoruz.
 - Üzerine peynir rendesini,tereyağını ve tuzunu da atıp uygunca karıştırıyoruz.
 - Yapacağımız fırın kaplarına püreyi paylaştırıp yayıyoruz.
 - Üzerine ister sade sosis istersenizde salçalı sosisi koyuyoruz.
 - Onun üzerine de öteki gereçleri koyup öncesinden ısıtılmış 180 derecelik fırına veriyoruz.
 - Yaklaşık 10 dakika fırında tuttuktan daha sonra üzerlerine kaşar peyniri rendesi koyup peynirler eriyene kadar tekrar fırınlıyoruz. Afiyet olsun.