Porsiyonluk Kumpir Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 5 adet orta uzunluk patates
- Küçük bir kase kaşar peyniri rendesi
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- Tuz
- Sosis,garnitür,mısır,kornişon turşu,küçük bir kase kaşar peyniri rendesi
- Ketçap mayonez
Not EkleTarifi Yazdır
- Patatesleri haşlayıp eziyoruz.
- Üzerine peynir rendesini,tereyağını ve tuzunu da atıp uygunca karıştırıyoruz.
- Yapacağımız fırın kaplarına püreyi paylaştırıp yayıyoruz.
- Üzerine ister sade sosis istersenizde salçalı sosisi koyuyoruz.
- Onun üzerine de öteki gereçleri koyup öncesinden ısıtılmış 180 derecelik fırına veriyoruz.
- Yaklaşık 10 dakika fırında tuttuktan daha sonra üzerlerine kaşar peyniri rendesi koyup peynirler eriyene kadar tekrar fırınlıyoruz. Afiyet olsun.