Porsiyonluk Kumpir

Neil

New member
Porsiyonluk Kumpir Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 adet orta uzunluk patates
  • Küçük bir kase kaşar peyniri rendesi
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • Tuz
Üzerine koymak için;

  • Sosis,garnitür,mısır,kornişon turşu,küçük bir kase kaşar peyniri rendesi
  • Ketçap mayonez
Porsiyonluk Kumpir Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Patatesleri haşlayıp eziyoruz.
  2. Üzerine peynir rendesini,tereyağını ve tuzunu da atıp uygunca karıştırıyoruz.
  3. Yapacağımız fırın kaplarına püreyi paylaştırıp yayıyoruz.
  4. Üzerine ister sade sosis istersenizde salçalı sosisi koyuyoruz.
  5. Onun üzerine de öteki gereçleri koyup öncesinden ısıtılmış 180 derecelik fırına veriyoruz.
  6. Yaklaşık 10 dakika fırında tuttuktan daha sonra üzerlerine kaşar peyniri rendesi koyup peynirler eriyene kadar tekrar fırınlıyoruz. Afiyet olsun.
Porsiyonluk Kumpir Tanımı Fotoğraflı Yapılışı