Sucuklu Paçanga

Neil

New member
Sucuklu Paçanga Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 tane yufka
  • 1 tane yeşil biber
  • 1 tane domates
  • 1 kase kaşar peynir
  • 1 kase sucuk
Kızartmak için;

  • 1 çay bardağı sıvı yağ
Sucuklu Paçanga Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Sucuk, kaşar peyniri, biber ve domatesleri minik minik doğrayalım. Güzelce karıştıralım. Bunları az yağda 5 dakika kadar kavurabilirsiniz daha lezzetli oluyor. Ben bu sefer çiğden yaptım.
  2. Yufkamızın büyüklüğüne göre 6 yahut 8 kesime bölelim. Her bir kesime iç materyalden koyalım.
  3. Sigara böreği sarar üzere biraz daha kalın saralım.
  4. Hazırlanan börekleri sıvı yağda kızartalım. Çok soğumadan servis yapalım.
  5. Malzeme ölçüsünü kişi sayısına bakılırsa arttırabilirsiniz.
  6. Bu börekleri bu türlü sarıp buzlukta bekletebilirsiniz. Deneyeceklere afiyet olsun
    😋
    .
Sucuklu Paçanga Tanımı Fotoğraflı Yapılışı