Susamlı Çıtır Patates Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 3 adet patates
- 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1/2 (yarım) çay kaşığı zerdeçal
- 1/2 (yarım) çay kaşığı tuz
- 1/2 (yarım) çay kaşığı karabiber
- 1/2 (yarım) çay kaşığı kekik
- 1/2 (yarım) çay kaşığı pul biber
- 1 tatlı kaşığı susam
- 1 yemek kaşığı mısır unu
Not EkleTarifi Yazdır
- Patates elma dilim olarak hazırlanır.
- Karıştırma kabına alınır ve zeytinyağı, tuz, mısır unu ve baharatlar eklenerek harmanlanır.
- Fırın tepsisine yayılır ve üzerine susam serpistirilir.
- 180- 200 ° kızarana kadar pişirilir.