Tavuk Dürüm

Neil

New member
Tavuk Dürüm Tanımı İçin Gereçler

  • Yarım kg tavuk bonfile
  • 3 adet kapya biber
  • 5 adet yeşil biber
  • 2 diş sarımsak
  • Tuz
  • Pulbiber
  • Karabiber
  • Toz kırmızı biber
  • Yufka
  • Salatalık turşusu
Tavuk Dürüm Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Bonfileyi,kapya biberi,yeşil biberi küçük küçük doğruyoruz .
  2. Sarımsağımızı rendeliyoruz.
  3. Sac kavurma tenceremize göz sonucu sıvı yağımızı ekleyip tüm gereçlerimizi içine koyup kısık ateşte pişiriyoruz.
  4. Ortada denetim edip karıştırıyoruz.
  5. Tavuk sotemiz piştikten daha sonra yufkanızın içine biraz ekleyip, turşularımızı doğrayıp ,içine istersemiz ketçap ,mayonez sıkabilirsiniz.
  6. Dürüm formunda sarıp yiyoruz afiyet olsun.
Tavuk Dürüm Tanımı Fotoğraflı Yapılışı