Tavuk Fajita

Neil

New member
Tavuk Fajita Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram tavuk göğsü
  • 1 adet sarı kaliforniya biberi
  • 1 adet kırmızı dolmalık biber
  • 1 adet yeşil dolmalık biber
  • 1 adet orta uzunluk kuru soğan
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı toz kırmızı biber
  • 1 çay kaşığı köri
  • 2 yemek kaşığı soya sosu
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı tuz
Tavuk Fajita Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Öncelikle tüm materyalleri jülyen doğrayın.
  2. Soğanına piyazlık doğrayın.
  3. Bir tavaya yarım çay bardağı sıvı yağ ekleyerek zerzevatları hayli öldürmeden yavaşça kavuralım.
  4. Ayrı bir tavada da tavukları evvel suyunu çekene kadar pişirelim.
  5. Ardından kalan sıvı yağı baharatları ve soya sosunuda ekleyip fazlaca yavaşça kavuralım.
  6. En sonunda kavurduğumuz zerzevatları tavuğa ekleyip 2-3 dakika pişirelim.
  7. daha sonrada servis edelim. Afiyetler olsun.
Tavuk Fajita Tanımı Fotoğraflı Yapılışı