Tavuk Fajita Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 500 gram tavuk göğsü
 - 1 adet sarı kaliforniya biberi
 - 1 adet kırmızı dolmalık biber
 - 1 adet yeşil dolmalık biber
 - 1 adet orta uzunluk kuru soğan
 - 1 çay kaşığı karabiber
 - 1 çay kaşığı toz kırmızı biber
 - 1 çay kaşığı köri
 - 2 yemek kaşığı soya sosu
 - 1 çay bardağı sıvı yağ
 - 1 çay kaşığı tuz
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle tüm materyalleri jülyen doğrayın.
 - Soğanına piyazlık doğrayın.
 - Bir tavaya yarım çay bardağı sıvı yağ ekleyerek zerzevatları hayli öldürmeden yavaşça kavuralım.
 - Ayrı bir tavada da tavukları evvel suyunu çekene kadar pişirelim.
 - Ardından kalan sıvı yağı baharatları ve soya sosunuda ekleyip fazlaca yavaşça kavuralım.
 - En sonunda kavurduğumuz zerzevatları tavuğa ekleyip 2-3 dakika pişirelim.
 - daha sonrada servis edelim. Afiyetler olsun.