Tavuk Tantuni Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 1 paket tavuk ızgara
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1 çay bardağı su
- 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
- Yarım çay kaşığı karabiber
- Tuz isteğe gore
- Salatası için kırmızı soğan
- Domates maydanoz
Not EkleTarifi Yazdır
- Tavukları minik minik doğrayalım, teflon tavada yarım çay bardağı suyla pişirelim. Altı kısıkta kendi duyumda olacaktır.
- Suyunu çekmeye yakın sıvı yağ baharatlarını atıp kavuralım. Lavaşı üstüne atıp ısınıp yağlanmasını sağlayalım.
- Yağlanıp, ısındıktan daha sonra servis tabağına alıp ,tavuktan salata gereçlerinden koyup, dürüm formunda saralım.
- Tüm lavaşları tıpkı biçimde yapalım yağı suyu azaldıkça ekleme yapıp lavaşların yağlanmasını sağlayalım. Deneyeceklere afiyet olsun ????.