Tavuk Tantuni

Neil

New member
Tavuk Tantuni Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket tavuk ızgara
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 çay bardağı su
  • 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • Tuz isteğe gore
  • Salatası için kırmızı soğan
  • Domates maydanoz
Tavuk Tantuni Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Tavukları minik minik doğrayalım, teflon tavada yarım çay bardağı suyla pişirelim. Altı kısıkta kendi duyumda olacaktır.
  2. Suyunu çekmeye yakın sıvı yağ baharatlarını atıp kavuralım. Lavaşı üstüne atıp ısınıp yağlanmasını sağlayalım.
  3. Yağlanıp, ısındıktan daha sonra servis tabağına alıp ,tavuktan salata gereçlerinden koyup, dürüm formunda saralım.
  4. Tüm lavaşları tıpkı biçimde yapalım yağı suyu azaldıkça ekleme yapıp lavaşların yağlanmasını sağlayalım. Deneyeceklere afiyet olsun ????.
Tavuk Tantuni Tanımı Fotoğraflı Yapılışı