Tavuk Tantuni Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 1 paket tavuk ızgara
 - Yarım çay bardağı sıvı yağ
 - 1 çay bardağı su
 - 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
 - Yarım çay kaşığı karabiber
 - Tuz isteğe gore
 - Salatası için kırmızı soğan
 - Domates maydanoz
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Tavukları minik minik doğrayalım, teflon tavada yarım çay bardağı suyla pişirelim. Altı kısıkta kendi duyumda olacaktır.
 - Suyunu çekmeye yakın sıvı yağ baharatlarını atıp kavuralım. Lavaşı üstüne atıp ısınıp yağlanmasını sağlayalım.
 - Yağlanıp, ısındıktan daha sonra servis tabağına alıp ,tavuktan salata gereçlerinden koyup, dürüm formunda saralım.
 - Tüm lavaşları tıpkı biçimde yapalım yağı suyu azaldıkça ekleme yapıp lavaşların yağlanmasını sağlayalım. Deneyeceklere afiyet olsun ????.