Tavuk Wrap

Neil

New member
Tavuk Wrap Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 adet tortilla ekmeği
  • 1 adet tavuk fleto kuşbaşı
  • 1 adet kapya biber
  • 1 adet çarliston biber
  • 1 adet domates
  • 1 adet soğan
  • 1 kesim göbek salata
  • 4 adet kornişon turşu
  • Ketçap mayonez
Marine için

  • 1 tatlı kaşığı yoğurt
  • 1 tatlı kaşığı salça
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1er çay kaşığı kekik, kimyon, pulbiber, karabiber, toz biber ve tuz
Tavuk Wrap Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Önce marine için tüm gereçleri karıştıralım ve tavukları ek edip buzdolabına kaldıralım.
  2. 4-5 saat dinlensin.
  3. Biberleri iri iri küp doğrayalım.
  4. Tavamıza 2 yemek kaşığı sıvı yağ kızdıralım ve doğranan biberleri ek edip bi iki dakika kavuralım.
  5. daha sonra marine ettiğimiz tavukları ek edelim.
  6. Önce yüksek suyunu salıp çektikten daha sonra kısık ateşte kavuralım.
  7. Pişince ocağı kapatalım.
  8. Soğan ı soyup ince ince jülyen doğrayalım.
  9. Göbek salata doğrayalım ve domatesi ince söğüş doğrayalım.
  10. Turşuyu uzunlamasına şerit doğrayalım.
  11. Ekmeğimize evvel bir ölçü tavuk alalım.
  12. daha sonra doğranan domates, soğan, göbek salata, turşu ek edelim.
  13. Ketçap mayonez sıkalım ve dürüm saralım.
  14. Tavukları mı bitene kadar bu sürece devam edelim.
  15. Servise hazırdır. Afiyet olsun.
Tavuk Wrap Tanımı Fotoğraflı Yapılışı