Et Dürüm Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 6 adet lavaş (Kişi sayısına nazaran)
 - Yarım kilo et (Minik minik doğranmış)
 - Yarım su bardağı sıvı yağ (Piştikten daha sonra)
 - 1 su bardağı sıcak su (Piştikten daha sonra)
 - Toz kırmızı biber
 - Tuz
 - Kırmızı pulbiber
 - Karabiber
 - Kekik
 
- 1 tutam maydanoz
 - 4 kısım marul
 - 2 adet domates (Kabuğu soyulmuş)
 - 1 kase kornişon turşu
 - Kaşar peyniri
 - 1 kase mor lahana turşusu
 - 1 adet limon (İçine damlatmak için)
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Etleri minik minik doğrayıp tenceremize alalım kapağını kapatıp altını kısalım.
 - Suyunu salıp çekinceye kadar denetimli pişirelim.
 - Etler kendi suyunu çekince bir bardak su dökelim kapağı kapalı biçimde onu çeksin şayet pişmediyse bir daha su dökelim etler yumuşayana kadar bu sürece devam edelim.
 - Etlerimiz pişince içine sıvı yağ ve sıcak su dökelim baharatlarını da ekleyip birkaç dakika pişirelim, altını kapatalım.
 - İçine katacağımız materyaller için ise ince kıyılmış maydanozu ve marulu, kabukları soyulmuş domatesi, ince kesilmiş kornişon turşu ve kaşarı hazırlayalım.
 - Birleştirme sürecinde ise; etlerimizi en evvel biraz tiftelim ve altını yakalım iki dakika ısıtalım.
 - Lavaşımızı güzelce içine yerleştirip bastırarak yağından emdirelim.
 - Sırasıyla etimizi, hazırlamış olduğumuz gereçleri lavaşımıza dizelim en son üzerine kaşar dilimlerini koyup limonunu sıkıp, kenarlarını katlayarak saralım tost makinasında kaşarlar eriyene kadar kızartalım.
 - Yanında patates kızartması ve salata ile servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun. 
	
	
		
		
	
	.