Hamburger Ve Kibrit Patates (Airfry)

Neil

New member
Hamburger Ve Kibrit Patates (Airfry) Tanımı İçin Malzemeler

  • Kişi başı 100 gram olacak biçimde kıyma
  • 100 gram kıymaya 1 çay kaşığı tuz
  • 100 gram kıymaya 1 çay kaşığı tereyağ
  • 100 gram kıymaya 1 çay kaşığı sirke
  • 100 gram kıymaya 1 çay kaşığı bal
  • 100 gram kıymaya 1 çay kaşığı karabiber
  • Burger başına 1 dilim cheddar peyniri
  • 4 orta patates
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Kornişon turşu
  • Göbek marul
  • Hamburger başına 2 dilim domates
  • Hepsinden 1 tatlı kaşığı olmak üzere ketçap ,mayonez ,sarımsaklı mayonez ,hardal ,barbekü sos ve acı sos
Hamburger Ve Kibrit Patates (Airfry) Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Kıyma, baharatlar, sirke ve bal yeterlice yoğrulur.
  2. 100 gramlık modüllere ayrılır ve ekmekten büyük olacak biçimde inceltilir.
  3. Ekmekten büyük yapmazsanız pişince çekeceği için kenarlar boş kalır.
  4. Soslar karıştırılır ve ekmeğe sürülür.
  5. Domates, marul ve turşu ekmek içine dizilir.
  6. Köfte airfry ile 10 dk, ocakta ise az yağda kızarana kadar pişirilir.
  7. Ekmeğe koymadan cheddar peyniri konur ve 1 dakika eritilir ekmek ortasına konur.
  8. Patatesler kibrit üzere ince doğranır ve üzerine bir tutam tuz ile 1 yemek kaşığı yağ eklenerek 25 dk airfry da pişirilir.
  9. Çıtır olması için ince doğrayın. Afiyet olsun.
Hamburger Ve Kibrit Patates (Airfry) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı