Hamburger Ve Kibrit Patates (Airfry) Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- Kişi başı 100 gram olacak biçimde kıyma
 - 100 gram kıymaya 1 çay kaşığı tuz
 - 100 gram kıymaya 1 çay kaşığı tereyağ
 - 100 gram kıymaya 1 çay kaşığı sirke
 - 100 gram kıymaya 1 çay kaşığı bal
 - 100 gram kıymaya 1 çay kaşığı karabiber
 - Burger başına 1 dilim cheddar peyniri
 - 4 orta patates
 - 1 yemek kaşığı sıvı yağ
 - Kornişon turşu
 - Göbek marul
 - Hamburger başına 2 dilim domates
 - Hepsinden 1 tatlı kaşığı olmak üzere ketçap ,mayonez ,sarımsaklı mayonez ,hardal ,barbekü sos ve acı sos
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Kıyma, baharatlar, sirke ve bal yeterlice yoğrulur.
 - 100 gramlık modüllere ayrılır ve ekmekten büyük olacak biçimde inceltilir.
 - Ekmekten büyük yapmazsanız pişince çekeceği için kenarlar boş kalır.
 - Soslar karıştırılır ve ekmeğe sürülür.
 - Domates, marul ve turşu ekmek içine dizilir.
 - Köfte airfry ile 10 dk, ocakta ise az yağda kızarana kadar pişirilir.
 - Ekmeğe koymadan cheddar peyniri konur ve 1 dakika eritilir ekmek ortasına konur.
 - Patatesler kibrit üzere ince doğranır ve üzerine bir tutam tuz ile 1 yemek kaşığı yağ eklenerek 25 dk airfry da pişirilir.
 - Çıtır olması için ince doğrayın. Afiyet olsun.