Hamburger Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 500 gram kilo kıyma
 - 1 adet yumurta
 - 5 yemek kaşığı galeta unu
 - 1 tatlı kaşığı hardal
 - 1 yemek kaşığı pekmez
 - 1 adet soğan
 - 3 diş sarımsak
 - Karabiber
 - Tuz
 
- Domates
 - Soğan
 - Marul (olmasada olur)
 - Cheddar( ben kaşar kullandım)
 - Hamburger ekmeği
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Etimizi birinci olarak hazırlıyoruz.
 - Soğanı ve sarımsağı blenderden geçirelim suyunu sıkalım.
 - Ardından hardalı pekmezi galete ununu ve başka bütün materyalleri ekleyip yoğuralım.
 - Hamburger ekmeğinizin büyüklüğünden biraz daha büyük etleri yuvarlayıp elimizle yuvarlak form verelim.
 - Etler aslına bakarsanız çekip küçülüyor etin yağında da soğanı karamelize edelim.
 - Bu ortada etimiz güzelce pişerken diğer tavada ekmeğimizi ısıtalım etimizin pişen tarafına peyniri koyalım erisin.
 - Ekmeğin alt kısmına ketçap dökelim.
 - Eti yuvarlak kestiğimiz domatesi soğanı marulu üstüne koyalım ve başka ekmeğe de mayonez sıkalım hamburgerimiz hazır şimdiden afiyet olsun 
	
	
		
		
	
	.