Tavuklu Taco Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 6 adet piliç kalça
 - 1 adet soğan
 - 2 diş sarımsak
 - 3 adet sivri biber
 - 1 adet kapya
 - 2 adet domates
 - 1 tatlı kaşığı domates salçası
 - Tuz
 - Karabiber
 - 1 çay kaşığı köri
 - 6 adet lavaş
 - Kaşar rendesi
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Soğanları küp küp doğrayın. Zeytinyağı ile biraz kavurun.
 - Sarımsak rendesi de ekleyip kavurun.
 - Sivri ve kapya biberleri de küp küp doğrayın biberler ölene kadar kavurun.
 - Sotelik doğradığımız tavukları da suyunu salıp çekene kadar kavurun.
 - İri doğranmış domates ve salçayı ek edin. Tuz ve karabiberi ekleyip tavuklar pişene ve domatesler özleşene kadar kavurun. En son köriyi de ekleyip, altını kapatın.
 - Lavaşları nescafe fincanı ile kesip, içine soteyi koyun.
 - Açılmayacak biçimde borcama dizin.
 - 200 derece fırında lavaş kızarana kadar pişirin.
 - Çıkarıp üzerine kaşar peyniri rendesi de ekleyip peynirler eriyene kadar pişirin. Afiyet olsun.